GUERILLA GALLERY

Retail and Studio

GUERILLA GALLERY

this is Sweden Guerilla Gallery är en ambulerande butik och studio. Den första Guerilla Gallery var i Mall of Scandinavia’s; Designer Gallery. I form av ett 50 kvm Galleri där vi sammanförde foto, mode, konst, film och skrift i form av en utställning. Ambitionen är att skapa en plats där alla känner sig välkomna. Vi har bjudit på föreläsningar, workshops, filmvisningar samt bjudit in konstnärer att ställa ut. Sedan starten har vi slagit läger i ABF-Huset i Stockholm, Nobelberget, Mall of Scandinavia och Scenkonstmuseet för att nämna några.

För oss känns ett samarbete med andra företag, personer och institutioner som ett naturligt steg. Tillsammans skapar vi den ultimata plattformen för att tala och lyfta fram this is Swedens hjärtefrågor kring svenskhet, identitet och nationalitet. Vi hoppas att tillsammans kunna utveckla och verkställa våra framtidsvisioner; ett företagsamhet som speglar vår historia och som ger en röst åt de som inte hörts tidigare. Vi tror på att vi tillsammans har makten att fortsätta att skriva på en historia där alla inkluderas och som vi kan vara stolta över i framtida generationer.