BUSY CREATING THE FUTURE

Bråvalla Festival 2016

BUSY CREATING THE FUTURE – BRÅVALLA FESTIVAL 2016
Curated by
this is Sweden
Mahoyo
RMH Sweden

Tillsammans med RMH och kreatörsduon Mahoyo slog vi ihop våra krafter och skapade en gränslös utopi som tar död på dagens förlegade syn på omvärlden. Ambitionen var är att bjuda in besökarna att ta del av framtidens globala rörelse som förenar framtidshopp med aktivism genom kreativiteten. I samarbete med Carlsbergs kulturprojekt The Green Door Project bjöds vi in att ta ett helhetsgrepp om denna Bråvalla-edition. Under temanamnet “Busy creating the future” arrangerades två fester per dag med en rad olika artister och innehåll där besökarna bjuds in att ta del av framtidens globala rörelse som förenar framtidshopp med aktivism genom kreativiteten. På scen stod bland annat East African Wave från Nairobi, Michel Dida med gäster, Organiserat Kaos, Nora Kollektive, Jojo Abot, Sarah Farina, kollektivet You-Meh med flera.
 

 

 
 

”Kreativiteten är en gränsöverskridande kraft. På grund av dess internationella språk för den samman människor från alla världens hörn. Kreativitetens kraft skapar gränslösa världsmedborgare av kreativa människor som existerar i en parallell värld. Det är denna värld som vi vill göra tillgänglig för Bråvallas besökare 2016. Vi vill att fler ska börja se världen från ett annat perspektiv”
Ana Londono

Styling och foto – MAHOYO