Doing It Yourself

The this is Sweden DIY Kits

OM DIY KIT-SERIEN

this is Sweden’s serie av DIY-kits är en gest mot massförbrukningen. Vi ville skapa ett sätt för alla som vill delta i vår sak att göra det, utan att vi lägger till den onödiga produktionen av kläder * i världen. Med det här DIY-paketet kan du göra om de plagg som redan hänger i garderoben till ett politiskt uttalande. Det finns tre DIY-Kits som alla innehåller tygmärket med de korslagda flaggorna och säkerhetsnålar för att snabbt vara igång med gör-det-själv skapandet. the DIY Bomber Kit är för dig som vill göra om din bomberjacka, paketet innehåller alla delar för att göra om vilken jacka som helst till en this is Sweden jacka. Om du vill göra ett uttalande är the RESISTANCE Kit är för dig. Som i sitt namn är the RESISTANCE Kit om att göra motstånd. Motstå den politiska riktningen som Sverige går in i, motstå flödet som vi känner oss pressade in i, och istället ockupera ett utrymme som inte är avsedd för oss. the Stencil Kit för dig som gillar att pyssla. Med en schablon föreställandes en knuten näve och textil sprayfärg kan du anpassa allt på ett ögonblick.
* Plus, vi tycker om tanken på att kapa befintliga kläder.


Mode är inte något som endast är till för att konsumeras. Vi tror inte på att vi kan shoppa oss lyckliga från den här politiska depressionen. Däremot tror vi att mode kan vara ett sätt att förena och aktivera oss” Ana Londono